Sveriges nya mötesplats för hela VA, återvinning- och avfallsindustrin.

23 – 24 oktober 2019  |  Åbymässan, Göteborg

industriellt avfall

VA

återvinning

Premiär i Göteborg!

Den 23 – 24 oktober 2019 lanseras en ny mötesplats i Göteborg för den svenska VA-, återvinnings- och avfallsindustrin under namnet Water & Waste. På mässan erbjuds ett helt kostnadsfritt seminarieprogram med fokus på ämnen som bland annat miljö och klimat, vattenrening, cirkulär ekonomi, upphandlingar och tidigare erfarenheter från branschens mest erfarna experter. Dessutom ges tillfälle att se innovationer som exempelvis den nya eldrivna sopbilen från Renova, Volvo Trucks och Kretslopp & Vatten samt stora möjligheter att knyta nya affärskontakter via nätverksfrukostar, kompetenstorg och branschmingel.

Upptäck ett Fullspäckat program

Utvecklande och högrelevanta ämnen med allt från vattenrening, klimatanpassning, energioptimering, cirkulär ekonomi och smart bioteknik till tankar kring offentlig upphandling och tidigare erfarenheter.

Utöka din kompetens

Kompetensförsörjningen är ett ständigt ökande problem för vår bransch och därför kommer vi på plats att erbjuda Kompetenstorget – en plats där de som erbjuder och de som söker arbetskraft kan träffas. 

Från och med klockan 14.00 på mässans andra dag bjuder vi in branschens högskolor och YH-utbildningar till mässan. Tanken är en möjlighet till interaktion mellan framtida arbetsgivare och arbetstagare. 

Passa på att lära dig så mycket som möjligt under din tid på mässan. Water & Waste erbjuder ett stort seminarieprogram som utbildar dig och din personal på plats. 

Se hela programmet här >>

Nätverka

Börja dagen med en nätverksfrukost. Water & Waste erbjuder två versioner – ”Betongrenoveringar under 25 års tid” med Tommy Thörn från Ytskyddsakademien och ”Nätverksfrukost med IPS”. Du dyker upp hungrig på kunskap och kaffe så bjuder vi på frukost!

Anmäl dig här >>

Börja dagen med en nätverksfrukost. Water & Waste erbjuder två versioner – ”Betongrenoveringar under 25 års tid” med Tommy Thörn från Ytskyddsakademien och ”Nätverksfrukost med IPS”. Du dyker upp hungrig på kunskap och kaffe så bjuder vi på frukost!

Anmäl dig här >>

I slutet av dag 1 anordnar vi ett braschmingel där alla som medverkat på mässan är välkomna att mingla, nätverka och utbyta erfarenheter under lite mer avslappnade former. Vi bjuder på snacks, musik och dricka! 

Upptäck nyheterna

Water & Waste erbjuder ett brett utbud av ledande leverantörer i branschen. Våra utställare är vår viktigaste programpunkt som inte bara erbjuder ledande produkter och tjänster utan även bred erfarenhet och kunskap om branschens viktigaste frågor.

Utforska utställarkatalogen  >>

Renova AB, Volvo Trucks och Kretslopp & Vattens nya elsopbil kommer att finnas på plats på mässan. Ett fantastiskt initiativ för bullerfri och emissionsfri avfallsinsamling. Vinnare av första pris på Återvinningsgalan 2019! Ta chansen att både se bilen med egna ögon samt lyssna till presentationen kl. 16 .00 dag 1. 

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

MÖT VÅRA SAMARBETSPARTNERS