Åbymässan, mässa, Water & Waste

Arbetet med utveckling av Water & Waste fortsätter

Trots rådande läge med stora svårigheter i sviterna av Corona-krisen fortsätter teamet bakom Water & Waste sitt arbete med utveckling av mässan. Fokus just nu ligger på att utveckla mässans Waste och Recycling område för att matcha branschens efterfrågan.

I en intervju hemma hos Caroline Berkow i närheten av Stenungsunds industrikluster norr om Göteborg finner man mässans Head of event mitt uppe i fortsatt hårt arbete i den härliga vårsolen!

Vad har hänt sedan mässans premiär 2019?

– ”Vi i teamet har under hela vintern arbetat hårt med att utveckla Water & Waste för att bli ännu bättre. Vi har talat mycket med vår bransch för att identifiera utmaningar, möjligheter och efterfrågan på framtida fokuspunkter. Fokus för oss efter mässan har legat på att förstå vår bransch ännu bättre och lära känna våra aktörer på en personlig nivå.”

Vad arbetar ni med just nu?

– ”Just nu ligger fokus på att utveckla ’Waste’ delen av Water & Waste för att sammanfläta de synergier som finns mellan de två områdena. Vi har sett stor efterfrågan från både utställare och besökare av detta och vi har några härliga överraskningar att presentera framöver.”

Hur tänker ni kring problemen med Covid-19?

– ”Easyfairs ser mycket allvarligt på situationen med Covid19 och sätter alltid hälsan för våra utställare och besökare främst. Vi följer alltid råden från Folkhälsomyndigheten för största säkerhet. Lyckligtvis ligger datumet för nästa upplaga av Water & Waste så pass långt fram i tiden att vi kan fortsätta arbeta precis som vanligt. Vi har inga planer på att ändra datumet från den 27-28 oktober 2021.

Vad vill du att de som läser ska ta med sig?

– ”Först och främst vill jag skänka en hälsning till alla som stöttar och kämpar tillsammans med hälsovården för att utrota viruset. Många i vår bransch står för en stor del av mycket samhällsviktig verksamhet som många tar för givet. Utan rent vatten och säker avfallshantering hade vi inte klarat oss länge. Jag är medveten om att många av de jag talar med är samhällshjältar och till alla er vill jag bara säga; Tack! och Stay safe.

Har du frågor till Caroline? Tveka inte att höra av dig.

Caroline Berkow

Projektledare

Scroll to Top