MAF Pump

Om oss

Vi tillverkar och säljer svenska excenterskruvpumpar under varumärket AHLEX. Behöver ni pumpa trögflytande vätskor som t ex slam så är våra pumpar perfekta för detta. Vi har även reservdelar i vårt stora lager i Mölndal till alla på marknaden förekommande excenterskruvpumpar. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga.
Vi har en väl utvecklad serviceverksamhet. Hör gärna av dig om du vill att vi ska ta hand om ditt underhåll på era pumpar.
Dessutom så säljer vi en mycket driftsäker skärande centrifugalpump som heter Vaughan. Denna pump ska ni ha om ni har en pumpstation som ofta sätter igen sig med trasor eller om det finns en pumpgrop med bråte som sätter igen pumpen. Vaughan skär sönder allt detta och gör pumpningen problemfri.
Är ni i behov av slamavvattning så ska ni titta på vår skruvpress Volute. Det är en effektiv avvattnare med mycket låga driftskostnader och begränsat underhåll. Den finns i alla storlekar från väldigt små flöden upp till höga flöden.

Markerad produkt

Volute slamavvattning

Modern slamavvattning med låg energiförbrukning och hög prestanda till låga underhållskostnader. Utrustningen bygger på en Volute som kontinuerligt mäter flöde och TS-halt för optimalt resultat och prestanda. Den styrs från

Se produkt »

Produkter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top