Mölndals stad

Om oss

Mölndal är en expansiv kommun med ett rikt näringsliv och ett attraktivt läge. Vi verkar för en utveckling av kommunen som är socialt, ekologiskt och ekonomiskt hållbar.

Här finns cirka 500 branscher representerade och 6 600 aktiva företag. Life science är den största branschen. Vi är en del av den expansiva Göteborgsregionen med bland annat närheten till Göteborgs hamn, Göteborg Landvetter Airport och annan infrastruktur i form av transportleder.

Se filmen om Mölndal vision 2022

Markerad produkt

Produkter

Nyheter

Jobberbjudanden

edf

Är du Mölndals nya VA-tekniker?

Vill du vara med och skapa bästa möjliga Mölndal varje dag? Just nu söker vi en VA-tekniker med grundläggande utbildning inom VA-teknik.

Din ansökan vill vi ha in senast den 31 oktober 2019 på
https://bit.ly/2MlPUry

Vill du veta mer om Mölndals stad som arbetsgivare? Besök oss gärna på Kompetenstorget den 23 oktober kl. 13-17 och den 24 oktober kl. 9-13. du hittar oss annars i montern P:12.

Observera att vi inte tar emot ansökningar för denna tjänst via mejladress jobbai@molndal.se, utan bara frågor och allmänt intresse att jobba hos oss i Mölndals stad.

Se jobb erbjudande »
20120731_sosk-043

Mölndals stad söker rörläggare/anläggare

Vill du vara med och skapa bästa möjliga Mölndal varje dag? Just nu söker vi 2 rörläggare/anläggare med utbildning inom bygg och anläggning eller annan utbildning som bedöms likvärdig.

Tjänsten innebär drift och underhåll av VA-ledningar som omfattar läcklagning, förnyelse av ledningar i form av omläggning och reparation samt utveckling av rörnätet med nya ledningar, ventiler och servisledningar till nya fastigheter. Återställning av schakter enligt kommunens krav.

Din ansökan vill vi ha in senast den 4 november 2019 på https://bit.ly/2MjwQtP

Besök oss gärna på Kompetenstorget den 23 oktober kl. 13-17 och den 24 oktober kl. 9-13.

Observera att vi inte tar emot ansökningar för denna tjänst via mejladress jobbai@molndal.se, utan bara frågor och allmänt intresse att jobba hos oss i Mölndals stad.

Se jobb erbjudande »

Kontakta oss

Scroll to Top