Torell Pump

Om oss

Specialistkunskap & lång erfarenhet
Torell Pump har levererat pumplösningar till svensk VA-sektor och industri sedan 1962. Våra produkter finns installerade i många av Sveriges avloppsreningsverk, vattenverk, energiverk och biogasanläggningar.

Mer än bara pumpar – alltid välkända varumärken
Vi erbjuder produkter för rening av kommunalt och industriellt råvatten, processvatten och avloppsvatten. I vårt sortiment finns pumpar men också galler, silar, snäckpumpar, blåsmaskiner och luckor. Vi arbetar bara med kvalitetsprodukter från välkända varumärken – på så sätt kan vi garantera en driftsäker och kostnadseffektiv lösning.

Service & reservdelar
Våra driftsäkra produkter skapar trygghet och ger en låg totalkostnad. Vår egen specialutbildade servicepersonal utför service på alla våra produkter. Vid reparationer och service rekommenderar vi alltid originaldelar. Då kan vi garantera att er anläggning fortsätter att fungera bra. Med lager i Sverige levererar vi originaldelar snabbt, ofta samma dag.

Markerad produkt

Strate Pumpstationer

Strate har i över 60 år arbetat med att lösa problem inom VA-branschen. Deras största framgång är pumpstationen AWALIFT som sålts i över 30 000 enheter. Tack vare kombinationen av

Se produkt »

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top