Zander & Ingeström AB

Om oss

VARFÖR VÄLJA Z&I?
Vi hör återkommande från våra kunder att Zander & Ingeström skiljer sig från branschens övriga pumpleverantörer på tre väsentliga punkter:

Vår spetskompetens för krävande applikationer.
Det betyder konkret att vi inte bara är specialister på våra egna produkter, utan framför allt att vi har en betydande erfarenhet av hur produkterna fungerar i verkligheten, dvs i våra kunders industribranscher.

Vårt engagemang i varje enskilt uppdrag och den trygghet för kunden som följer därav. Konkret innebär det att ingen affär är avslutad förrän pumpen är installerad och testad och allt fungerar precis som tänkt. Det här engagemanget följer naturligt av att vi på Zander & Ingeström alltid har värdesatt långlivade relationer, vilket förmodligen också är en starkt bidragande orsak till att företaget har blomstrat sedan år 1898!

Vår snabba och korrekta respons på kundernas frågor och funderingar. Eftersom vi finns till för våra kunders skull – inte tvärtom – är det självklart för oss att återkomma med klargörande besked så fort som möjligt. Det här är något som genererar uppskattande kommentarer snart sagt varje vecka.

Markerad produkt

Produkter

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top