Monterpaket & Sponsring

Monterlösningar

På Water & Waste har vi olika monterlösningar med en grundidé att det ska vara enkelt, kul och effektivt att ställa ut. Din monter levereras färdigbyggd och står redo när du anländer. Det gör att du som utställare istället kan fokusera på det du faktiskt är här för att göra – nämligen affärerna! Vi erbjuder flera varianter av montrar för olika syften och budget – Har du en annan idé om hur du vill medverka? Tveka inte på att kontakta oss, vi skräddarsyr gärna en medverkan just för er.

monter
Standardmonter

Standard innefattar montrar upp till 36kvm.

Golvyta
Vita väggar
Grundavgift
Matta
Ett eluttag 230 V
En spotlight per 4 kvm
Två stolar
Ett bord
Ramp med företagsnamn
Städning

Standardmonter passar dig som vill ha en monter i det lägre storleksspannet och som kan anpassas efter era behov, välj monter ifrån 12 kvm upp till 36 kvm.

monter
XL-monter

XL innefattar montrar över 36kvm.

Golvyta
Grundavgift
Vita väggar
Matta
Ett eluttag 230 V
En spotlight per 4 kvm
En hokeylampa per 10 kvm
Två lågar stolar
Ett lågt bord
Förråd (1×2 m) ink dörr & lås
Broschyrställ (Tower)
Ett ståbord
Två barstolar
En disk
Ramp med företagsnamn
Städning

XL-monter passar dig som vill ha en stor monter med fler fördelar. I XL-montern får du större synlighet, gör ett större intryck, kan ta emot fler besök, visa upp fler produkter och ha fler säljare på plats för att fånga in fler affärer.
Start-up

För dig som är ny på marknaden. 

En Start-up monter kostar 10.000kr och ger dig en monter på 3kvm i vår Start-up Zone. I avgiften ingår:

Golvyta
Vita väggar
Grundavgift
Matta
Ett eluttag 230 V
En spotlight per 4 kvm
Ett Ståbord
Två barstolar
Städning

Du som nyligen startat företag och funnits på marknaden i maximalt tre år har möjlighet att boka en Start-up monter. En Start-up monter kostar 10.000kr och ger dig en monter på 3kvm i vår Start-up Zone.

Sponsringsmöjligheter

För dig som vill ha extra synlighet & sticka ut ur mängden

Vill ni få extra synlighet eller sticka ut ur mängden på ett helt unikt sätt? På mässan erbjuder vi mängder av alternativa möjligheter som ni kan förstärka er närvaro genom. Exempelvis kan du sponsra mötesplatsens kanske mest välbesökta platser – scenerna, eller varför inte synas runt alla våra besökares hals genom att sponsra nyckelbanden? Möjligheterna är oändliga och endast fantasin sätter gränser – Utmana oss med en ny idé eller kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som ger bäst utdelning för just ert syfte. Men glöm inte bort, sponsringarna är exklusiva och begränsade, så vänta inte på bättre tider utan agera direkt för störst valmöjlighet.

väska
sponsring
nyckelband
toalett
Intresseanmälan att boka monter

Är du intresserad av att ställa ut eller bara vill ha mer information? Kontakta oss eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig! 

Kostnadsfria marknadsföringsverktyg

Vi hjälper dig att maximera ditt deltagande och se till att rätt besökare kommer till din monter. Inför ditt mässdeltagande får du ett par helt kostnadsfria marknadsföringsverktyg för att boosta ditt deltagande! Du får bl a tryckta biljetter, digital inbjudan, egen företagsprofil på vår webb, olika mässbanners och mässlogga som du kan använda för att marknadsföra ditt deltagande. Du har även möjlighet att delta på vår kostnadsfria utställarkurs som får dig att bli riktigt grym på att skaffa nya leads på mässan!

Scroll to Top