PRAKTISK INFORMATION INFÖR DITT DELTAGANDE

Varmt välkommen som utställare på Water & Waste Göteborg, den 23 – 24 oktober på Åbymässan. För att ge er möjlighet att planera och förbereda ert mässdeltagande på bästa sätt följer här några punkter som är viktiga inför mässan. 

Öppettider

Öppettider för utställare
Tisdag 22 oktober 07.00-20.00 (inflytt)
Onsdag 23 oktober 08.00-17.00 (+mingel 16.30-18.30)
Torsdag 24 oktober 08.00 – 22.00 

Öppettider för besökare
Onsdag 23 oktober 09.00 – 17.00 (+mingel 16.30-18.30)
Torsdag 24 oktober 09.00 – 16.00

Utställarförsäkring

För att köpa en utställarförsäkring för 1250 kronor
hänvisar vi er till Workman Åby.

Emelie Avesand
031 745 89 81
emelie.avesand@aby.workman.se

Material och tjänster

Beställningar så som möbler, lampor och tjänster från monterservice görs direkt via Workmans webportal. Klicka nedan för att komma direkt till portalen. För akuta frågor, kontakta:

Emelie Avesand
031 745 89 81
emelie.avesand@aby.workman.se

Catering

För beställning av montercatering och dryck vänligen kontakta:

Fabian Sundelin
073-525 9113
fabian@frambemanning.se

Leveransadress för godsförsändelser

Water & Waste 2019
Att: Företagsnamn, monternummer
Åbyvägen 6, Norra Lastgården
431 62 Mölndal

Teknisk information

Genom att klicka på knappen nedan hittar du den tekniska informationen för Water & Waste. Vi rekommenderar er att läsa igenom denna inför ert deltagande då den innehåller värdefull praktisk information. 

Uppdatera ert My Easyfairs​

75 % av mässans besökare planerar sitt besök via mässans hemsida. I My Easyfairs, som är er egen sida på vår hemsida, kan du som utställare presentera ert företag och era produkter, lägga upp produktnyheter, pressreleaser samt ha er webbadress synlig för alla besökare. Informationen syns sedan i utställarkatalogen som ligger under ”Utställare & Produkter”.

Denna tjänst är helt kostnadsfri så se till att utnyttja den. På plats på mässan kan besökarna scanna information om er via era smart badges. Informationen om er hämtas från ert My Easyfairs så se till att fylla på med produkter, företagsinformation och innovationer.

Har du glömt ditt lösenord?  Klicka bara på länken ovan och ange ”Glömt lösenord” så kommer ett nytt via mail.

Tryckta biljetter/inbjudningar

Den tryckta biljetten har otroligt hög genomslagskraft, ca 50 % av mässans besökare kommer via den. Vi kommer att skicka ut biljetter till er under hösten. Använd dessa och bjud in era kunder, prospects och andra i ert nätverk. Ju fler ni bjuder in, desto större är chansen att få ett lyckat mässdeltagande och en välfylld monter! Lägg även fram biljetterna i er reception, skicka med dem tillsammans med utgående fakturor, sprid dem via era säljare på fältet etc. 

Visit Connect - samla leads!

Med appen Visit Connect kan du som har EasyGo Leads eller Plus scanna information om besökarna i din monter, helt enkelt genom att scanna QR-koden på deras besökarbadge. Detta underlättar i din uppföljning efter mässan och ser till att du inte tappar bort viktiga visitkort eller kontaktuppgifter.

Hur gör man?
Strax innan mässan får du ett Visit Connect-mail med en personlig länk, följ länken och skapa ditt personliga inlogg och lösenord alternativt logga in med ditt befintliga inlogg.

När du är inne i portalen, klickar du på ”manage my scan licenses”, här ligger din/dina licenser. Fyll i mejladress på den/dem i monterpersonalen som ska använda appen. Personen i fråga får då ett mejl till sin mejladress med en QR-kod i. Personen får sedan ladda ner appen via Appstore eller Google play, öppna Visit Connect i den smartphone som ska användas på mässan och scanna QR-koden i appen.

Nu är din telefon aktiverad och du kan scanna besökare på plats på mässan. Observera att ni kan inte ändra telefon när QR-koden väl är scannad. Den är låst till den smartphone ni valde.

Kom ihåg att detta måste göras innan du besöker mässan, det går alltså inte göra på plats om du inte har tillgång till ditt personliga inlogg, dator och internet.

Utställarmöte

Vi kommer att ha ett utställarmöte i höst på plats på Åbymässan. På mötet får ni all praktisk information som ni behöver, tips på marknadsföring och agerande inför, under och efter mässan samt lite annat smått och gott.

Utställarmötet äger rum den 26 augusti 2019, på Easyfairs kontor vid Åbymässan. Anmälan sker till lena.bjorndahl@easyfairs.com eller richard.hansson@easyfairs.com.

Unik registreringslänk

Alla utställande företag har en unik registreringslänk att använda för att bjuda in kunder till mässan. De som registrerar sig via denna länk syns i MyEasyfairs. Den unika registreringlänken hämtas via MyEasyfairs. Gå in under ”bjud in dina befintliga och potentiella besökare” och klicka sedan på ”bjud in dina kunder”. Här ligger din personliga registreringslänk. Denna kan ni använda för att länka all marknadsföring till.

Filmning på mässan

All filmning inne på mässan måste godkännas av projektledare, Caroline Berkow.

Banners och digital biljett

Här kommer det finnas banners som ni kan ladda ner och använda för marknadsföring i era nätverk. När den digitala biljetten är klar kommer även denna att ligga här för er att använda. 

Om du vill ha en unik banner, maila format, logga och monternummer till maria.behrns@easyfairs.com.

Smart badges

Som utställare får du en läsare att sätta på monterväggen för att förbättra den totala upplevelsen för våra besökare. Läsaren är en trådlös sensor som placeras på din monter och när besökaren touchar den med sin smart badge får de automatiskt ett e-mail med all företagsinformation som du har publicerat i ert My Easyfairs och du får deras kontaktuppgifter (gäller GoLeads och GoPlus)! 

 • Dela enkelt er företagsinformation och era produkter
 • Minska kostnaderna och onödiga pappersförbrukning
 • Ge en engagerande upplevelse för besökarna
 • Fler kontakter och möjligheter
 • Förenkla uppföljningen efter mässan

Hur fungerar det?
När besökarna touchar läsaren med sin smart badge samlar de automatiskt in den information om ditt företag och era produkter som du har lagt upp i ert My Easyfairs. Denna information skickas till dem i ett sammanfattande e-mail i slutet av dagen. 

Samla kontaktinformation från besökarna?
Med GoPlus eller GoLeads kan du ladda ner all information om besökarna som har scannat er läsare med sin smart badge. Har du GoVisibility är detta något som måste köpas till.

Registrera din monterpersonal

Du kan själv registrera er monterpersonal via My Easyfairs. All monterpersonal måste ha utställarkort på mässan. Så här går du till väga:

 1. Logga in på My Easyfairs med det login som du fick när du bokade en monter på mässan. Hör av dig till maria.behrns@easyfairs.com eller
  lena.bjorndahl@easyfairs.com om du behöver ett nytt login
 2. Klicka på ”hantera monter” på den aktuella mässan.
 3. Gå in under fliken ”förbered din monter”.
 4. Klicka på ”registrera din personal” under avsnittet ”monterpersonal”.
 5. Klicka på ”registrera din personal” i den nya vyn.
 6. Du kommer nu skickas vidare till ett nytt fönster.
 7. Klicka på ”Personnel” (den andra fliken högst upp på sidan i det blåa fältet) om du inte hamnat där automatiskt.
 8. Klicka på ”+ new” och lägg till monterpersonalens uppgifter. Klicka på next.
 9. Personen får nu ett mejl med sitt utställarkort till den mejladressen du angav.
Scroll to Top